Masuram si urmarim implementarea planurilor

impreuna vom cladi planuri si implementa solutii contact

Suport

Innolift Romania ofera servicii de suport si consultanta pentru afacerea Dvs.Pentru a benficia de suportul nostru accesati pagina de contact.Innolift automatizeaza livrarile astfel numarul livrarilor per ora va creste. Suntem experti in domeniul auto , avem experienta practica ca tehnicieni specialisti de service , traineri si manageri in companii importante in domeniul auto.

Domenii de aplicare

Rampe de incarcare modulare, porturi si aeroporturi, transporturi, companii de curierat, centre logistice, industria alimentara sau farmaceutica, oficii postale, industria chimica sau textila, spitale si clinici, industria agricola, baze militare.

Dezvoltare

Innolift iti reduce cheltuielile pentru ca vei putea transporta mai mult cu aceasi masina. Exista multe cazuri in care companiile cumpara 1 sau 2 utilaje Innolift pe care le schimba de la o masina la alta in functie de tipul livrarii, alta solutie ar fi sa ai fiecare masina din flota echipata cu liftgate, oblon pliabil sau oblon escamontabil.

Suport

Innolift automatizeaza livrarile astfel numarul livrarilor per ora va creste. Va creste prductivitatea soferilor care se ocupa de livrari, ei nu vor fi la fel de obositi si vor putea sa deserveasca mai multi clienti pe zi si pe ora. Innolift iti va aduce o crestere a vanzarilor.