Solutiile noastre pun bazele unei afaceri solide

oferim informatii de cea mai inalta calitate suport

Servicii oferite

Innolift iti reduce cheltuielile pentru ca vei putea transporta mai mult cu aceasi masina. Innolift automatizeaza livrarile astfel numarul livrarilor per ora va creste.

Planificare

Obiectivul nostru este ca toti clientii nostri sa fie foarte multumiti de rezultatele obtinute in urma colaborarii cu noi.

Integrare

Oferim informatii de inalta calitate care fac posibila integrarea cu eforturi minime, si nu in ultimul rand cresterea profitabilitatii.

Analiza

Analiza si Solutiile oferite de noi , pun bazele unei afaceri solide si stabile adaugand o valoare foarte mare in timp.

Interviu General Manager Innolift Romania

Buna ziua! Numele meu este Dan Ionescu, General Manager la INNOLIFT ROMANIA, vreau sa va spun pe scurt, cum poate imbunatati Innolift departamentul, compania sau organizatia Dvs.

Innolift este cel mai nou si inovativ produs in solutii de incarcare si descarcare a marfii. Este proiectat si fabricat la cele mai inalte standarde in Finalanda. Desi multi il compara cu un liftgate, oblon pliabil sau oblon escamontabil, Innolift este un produs care face mult mai multe: este solutia perfecta pentru incarcarea si descarcarea marfii in si din autovehicul, dupa care se urca si el in acesta. Cu Innolift ai un liftgate si un stivuitor intr-un singur produs.

Liftgate-urile, obloanele pliabile sau obloanele escamontabile care pot ridica aceasi greutate pe care o poate ridica si Innolift sunt incomparabil mai scumpe, tinand cont ca la pretul de lista nu este inclus si costul montajului. Un mare dezavantaj al acestor solutii il reprezinta faptul ca acestea sunt montate pe masina nu mai pot fi transferate pe alta. Daca din nefericire masina se strica si necesita o perioada de service, atunci liftgate-ul, oblonul pliabil sau oblonul escamontabil devin si ele nefolosibile. In cazul in care detineti un echipament Innolift pur si simplu folositi utilajul cu masina Dvs. de rezerva si continuati activitatea in mod normal.

Innolift ridica marfa la inaltimea necesara pentru ca angajatul Dvs. sa nu trebuiasca sa se aplece pentru a ridica marfa de pe palet. In acest fel se elimina riscul de accidente, iar angajatii Dvs. vor avea o productivitate crescuta. Innolift face munca grea, nu angajatii Dvs.

Daca sunteti administrator sau manager al unei afaceri sunteti responsabil pentru mai multe segmente din cadrul afacerii. Cele mai importante sunt Cresterea Profitului, Reducerea Cheltuielilor si Siguranta Angajatilor. Cu Innolift poti sa suprapui paletii in interiorul vehiculului care se ocupa de livrari.

Innolift automatizeaza livrarile astfel numarul livrarilor per ora va creste. Va creste prductivitatea soferilor care se ocupa de livrari, ei nu vor fi la fel de obositi si vor putea sa deserveasca mai multi clienti pe zi si pe ora. Innolift iti va aduce o crestere a vanzarilor.

Innolift iti reduce cheltuielile pentru ca vei putea transporta mai mult cu aceasi masina. Exista multe cazuri in care companiile cumpara 1 sau 2 utilaje Innolift pe care le schimba de la o masina la alta in functie de tipul livrarii, alta solutie ar fi sa ai fiecare masina din flota echipata cu liftgate, oblon pliabil sau oblon escamontabil.

Intrebati orice persoana care a avut un liftgate, oblon pliabil sau oblon escamontabil pe masina, cati bani au mai recuperat din investitia in acel echipament in momentul in care au vandut masina? Aproximativ 10%. In schimb, daca ai un echipament Innolift, nu pierzi nimic, iti vinzi masina, iar Innolift va continua sa functioneze la fel de bine si in noua ta masina.

Liftgate-urile, obloanele pliabile si obloanele escamontabile sunt un cosmar in ceea ce priveste intretinerea lor, pentru ca ele sunt expuse in permanenta intemperiilor (ploaie, zapada, praf, inghet, sare si alte conditii climaterice), astfel ele sunt in permanenta predispuse la rugina si nu se recomanda utilizarea lor la temperaturi scazute. Innolift sta in interiorul masinii, astfel el este protejat de intemperi. Modul simplu de intretinere al aparatului Innolift iti garanteaza reducerea costurilor de functionare.

Daca tot suntem la capitolul de reducere al costurilor, sa vorbim un pic si de riscul accidentelor ce pot avea loc in timpul manipularii liftgate-urilor, obloanelor pliabile sau obloanelor escamontabile; ganditi-va cate cheltuieli sunt necesare in urma accidentarii unui angajat, daca aceste echipamente cedeaza in timpul utilizarii: cheltuieli medicale, asigurari speciale, timpul necesar recuperarii in urma unui accident si asa mai departe. Cu Innolift, angajatul Dvs. este permanent in siguranta, nefind nevoit sa se ridice de la sol si sa lucreze la inaltime pe o platforma.

Innolift schimba trend-urile in domeniul manipularii de marfa cu vehicule de tonaj mic si mediu. Tot mai multe companii opteaza pentru aceasta solutie in schimbul liftgate-urilor, obloanelor pliabile sau obloanelor escamontabile. Innolift se achita singur, prin cresterea profitului si reducerea cheltuielilor. Angajatii tai vor opera intr-un mediu mai sigur si in tot acest timp compania ta va promova un produs care este in concordanta cu mediul inconjurator. Ce mai astepti, este momentul sa-ti cumperi un INNOLIFT. Contacteaza-ne astazi si un consultant Innolift va veni la sediul firmei unde veti beneficia de un DEMO si consultanta pentru a beneficia de cea mai buna solutie Innolift pentru afacerea Dvs.

Va multumesc pentru timpul acordat.

Cu stima,

Dan Ionescu

General Manager

Innolift Romania