Innolift este cel mai nou si inovativ produs

in solutii de incarcare si descarcare a marfii contact

Despre noi

Innolift Romania este detinut de SC OKURA CONSULT SRL, Bucuresti. Innolift este cel mai nou si inovativ produs in solutii de incarcare si descarcare a marfii.

Innolft Romania

Innolift Romania este detinut de SC OKURA CONSULT SRL, Bucuresti. Cautam de mai bine de 5 ani o solutie prin care sa transportam marfa cu autovehicule de dimensiuni mai mici.

Domenii de aplicare

Rampe de incarcare modulare, porturi si aeroporturi Transporturi, companii de curierat, centre logistice, Industria alimentara sau farmaceutica Oficii postale, Spitale si clinici, Industria agricola, Baze militare

Servicii Oferite

Innolift este o companie de tehnologie de origine finlandeza cu o gamă largă de soluții de manipulare si logistica a materialelor. Cautam solutii prin care sa putem transporta usor marfurile.

Vreau sa devin DEALER

Innolift este intr-o continua extindere la nivel global. Acest concept ne motiveaza sa gasim noi parteneri si pe piata din Romania. Daca vreti sa deveniti DEALER trebuie doar sa ne contactati.

Despre FRENDIX

Innolift automatizeaza livrarile astfel numarul livrarilor per ora va creste. Creste productivitatea soferilor care se ocupa de livrari, ei nu vor fi la fel de obositi si vor putea sa deserveasca mai multi clienti.

Avantaje

Innolift este de departe cel mai nou si inovativ produs in solutii de incarcare si descarcare a marfii. Este proiectat si fabricat la cele mai inalte standarde in Finlanda. Cu Innolift ai un liftgate si un stivuitor intr-un singur produs.

Ce Oferim

Innolift iti reduce cheltuielile pentru ca vei putea transporta mai mult cu aceasi masina. Innolift automatizeaza livrarile astfel numarul livrarilor per ora va creste.

Despre noi

Innolift Romania este detinut de SC OKURA CONSULT SRL, Bucuresti. Cautam de mai bine de 5 ani o solutie prin care sa transportam marfa cu autovehicule de dimensiuni mai mici pentru transport in orasele aglomerate. Nu exista nici un produs care sa functioneze ca un liftgate, oblon pliabil sau oblon escamontabil si totodata sa fie si pe post de stivuitor ... PANA ACUM!

Prezentare

Va prezentam revolutionarul Innolift. Innolift este singurul stivuitor care urca marfa in masina si se urca si el odata cu aceasta. Innolift elimina nevoia de a avea o masina dotata cu liftgate, oblon pliabil, oblon escamontabil, stivuitor sau alte utilaje necesare pentru a manipula marfa Dvs.

Avantaje

Innolift este cel mai nou si inovativ produs in solutii de incarcare si descarcare a marfii. Este proiectat si fabricat la cele mai inalte standarde in Finlanda. Desi multi il compara cu un liftgate, oblon pliabil sau oblon escamontabil, Innolift este un produs care face mult mai multe: este solutia perfecta pentru incarcarea si descarcarea marfii in si din autovehicul, dupa care se urca si el in acesta. Cu Innolift ai un liftgate si un stivuitor intr-un singur produs.